Spela golf

Spela golf på Ale GK

Ale GK erbjuder en anläggning i toppklass med en riktigt fin 18-hålsbana och en 9-håls Pay & Play bana. Vår 18-hålsbana har av Golf Digest rankats som en av de 10 bästa golfbanorna i Göteborgsdistriktet.

Du tar dig lätt hit då motorvägen (45:an) ligger någon minut från banan. Söder ifrån tar det cirka 30 minuter med bil från Göteborgs Central och norr ifrån cirka 30 minuter från Trollhättans centrum.

Banan är belägen på gammal historisk jordbruksmark som en gång tillhörde Alfhems Kungsgård med anor från 1300-talet. Den följer de naturliga skiftningar i landskapet och har genom att jorden har brukats i århundraden en naturlig avrinning och dränering av regnvatten. Detta gör att vi kan hålla en hög kvalitet under en lång säsong.

Vi har ett samarbete med golfklubben och du betalar 350:- i greenfee person

 

Välkommen till Nödinge Golfklubb

Golfbanan ligger i en härlig miljö endast 15 minuter bilväg från centrala Göteborg.

Backa Säteri är byggd helt enligt den senaste tekniken med ytvattendränering och sandtäckta fairways och krypven på hela spelfältet. Med denna byggteknik får våra medlemmar en längre spelsäsong med hög kvalité året runt.

I alla bunkrar har vi marmorsand som inte bara ger ett fint intryck utan är fantastiskt lätt att spela ifrån då den filtrerar igenom vatten bättre och blir inte tung och svårhanterad som vanlig bunkersand.

Spela golf ale golf klubb
Nödinge Golfklubb